Omhoog

kngf logokngf merk rgb

Huisduinerweg 3-5, 1782GZ Den Helder
0223-696418
info@fysioziekenhuisdenhelder.nl

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

Ik ben in 1996 afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam.

In de loop van de jaren ben ik me steeds meer toe gaan leggen op het behandelen en begeleiden van hartpatiënten (revalidatie na een hartinfarct of hartoperatie en trainingsprogramma’s voor mensen met hartfalen). Daarnaast heb ik kennis en ervaring in het behandelen van neurologische aandoeningen (revalidatie na herseninfarct / CVA, Ziekte van Parkinson, progressieve spierziekten), vaatproblematiek aan de benen (claudicatioklachten) en ouderen met valproblematiek.

Ik vind het belangrijk om in de kliniek veel aandacht aan de kwetsbare ouderen te besteden, dit om conditie en functieverlies tijdens de opname zoveel mogelijk te beperken.

 

compleet team 2

Praktijk nieuws

Nu ook praktijk voor ergotherapie

Lees meer...

Algemeen nieuws

 • Vakantiegangers opgelet: spoel je kranen door bij thuiskomst
  Vakantiegangers die weer thuiskomen lopen een verhoogd risico op een legionella-infectie. Hiervoor waarschuwt ondernemersorganisatie Techniek Nederland. Volgens de organisatie zijn veel Nederlanders niet op de hoogte van de gevaren van kranen die langer dan een week niet gebruikt zijn.
 • Hoogleraren: rubberkorrels op kunstgrasvelden wel een gezondheidsrisico voor kinderen
  Kinderen kunnen bij het sporten op kunstgras met rubberkorrels een hoger gezondheidsrisico lopen dan het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) doet voorkomen. Dat betogen vier hoogleraren binnenkort in het Nederlands Tijdschrift voor Geneeskunde, meldt de Volkskrant.
 • Beeldschermen zijn grootste risico op de werkvloer
  Niet blootgesteld worden aan harde geluiden of het tillen van zware objecten, maar werken met beeldschermen vormt het meeste gevaar voor de mentale en fysieke gezondheid van werknemers, zo blijkt uit onderzoek van de Inspectie Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW).
 • Koolmonoxide ook in lage concentraties gevaarlijk
  De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) waarschuwt dat ook lage concentraties koolmonoxide een gevaar voor de gezondheid opleveren. De Gezondheidsraad adviseert daarom nu om koolmonoxidemelders aan te passen aan lagere concentraties. Ook moeten burgers, hulpverleners en installatiebedrijven beter worden voorgelicht over de gevaren van het inademen van lage concentraties koolmonoxide.
 • Meer obesitaspatiënten naar specialist
  Steeds meer Nederlanders ondergaan een medische specialistische behandeling voor obesitas. Dit blijkt uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Copyright © 2019 Fysioziekenhuis Den Helder Rights Reserved.