Omhoog

kngf logokngf merk rgb

Huisduinerweg 3-5, 1782GZ Den Helder
0223-696418
info@fysioziekenhuisdenhelder.nl

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

Ik ben geboren 8 mei 1961. In 1984 ben ik afgestudeerd op de academie voor fysiotherapie in Haarlem.

Na mijn opleiding heb ik eerst als fysiotherapeut bij de Koninklijke Landmacht gewerkt en daarna drie jaar in een neurologische kliniek in Duitsland.

Sinds 1989 ben ik begonnen als algemeen fysiotherapeut in het toemalige Gemini Ziekenhuis. Als specialisatie heb ik Orthopedische Geneeskunde gedaan en diverse cursussen gevolgd voor lage rug, knie- en peesaandoeningen. Waaronder de manuele therapie volgens Marsman. Ik ondersteun mijn behandelingen vaak met medical taping.

In de kliniek ben ik werkzaam op de klinische afdeling Orthopedie.

compleet team 2

Praktijk nieuws

Update: coronavirus

Algemeen nieuws

28 mei 2020

 • Duizenden patiënten houden klachten na corona
  Duizenden Nederlanders die corona hadden, houden mogelijk blijvend letsel aan hun longen. Daarvoor waarschuwt de voorzitter van de Nederlandse Vereniging van Artsen voor Longziekten en Tuberculose (Nvalt) Leon van den Toorn donderdag op de website van het AD.
 • 'Twintig kinderen behandeld voor Kawasaki, elf hadden ook corona'
  De afgelopen weken hebben ziekenhuizen in ons land twintig kinderen behandeld voor verschijnselen van de ziekte van Kawasaki. Er is waarschijnlijk een relatie met het nieuwe coronavirus, want elf van hen hadden ook antistoffen tegen het virus in hun bloed. Dit betekent dat ze onlangs ook COVID-19 hebben gehad, meldt de NOS.
 • Hittegolf extra gevaarlijk voor zwakkeren tijdens coronacrisis
  Een hittegolf in ons land in combinatie met het coronavirus kan grote effecten hebben op de volksgezondheid. Daarom pleiten deskundigen ervoor om het nationale hitteplan aan te passen aan de huidige coronacrisis, meldt het AD.
 • Thuiswerkers bewegen veel minder door coronamaatregelen
  Mensen die door de coronamaatregelen minder bewegen omdat ze thuiswerken en minder activiteiten buiten de deur hebben, compenseren deze afname in beweging niet of nauwelijks. Dat concludeert hoogleraar fysiologie Maria Hopman van het Radboudumc na onderzoek onder deelnemers aan de Vierdaagse en de Zevenheuvelenloop.
 • Helft Nederlanders kampt met haarverlies
  Zes op de tien Nederlandse mannen en een derde van de Nederlandse vrouwen kampt met haarverlies, vaak al op jonge leeftijd. Hoewel veel mensen met haarverlies zich somber en onzeker voelen, zoeken de meeste geen deskundige hulp en informeren ze zich nauwelijks over oorzaken of mogelijke behandelingen.

Copyright © 2020 Fysioziekenhuis Den Helder Rights Reserved.