Omhoog

kngf logokngf merk rgb

Huisduinerweg 3-5, 1782GZ Den Helder
0223-696418
info@fysioziekenhuisdenhelder.nl

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


Om verspreiding van het coronavirus in onze praktijk en binnen de muren van ons ziekenhuis te voorkomen hebben we maatregelen getroffen. Onder voorwaarde van naleving van deze afspraken mogen we van onze beroepsorganisatie en het ziekenhuis weer behandelingen uitvoeren. We zijn vanaf deze week weer iets gaan uitbreiden met het aantal behandelingen, maar nog altijd gereduceerd om drukte en samenscholing te voorkomen. Indien het mogelijk is om de behandeling op afstand te begeleiden heeft dat nog steeds de voorkeur (telefonisch, beeldbellen), maar als dat ten koste gaat van de kwaliteit van de behadenling zien we u toch graag liever in de praktijk.

Indien u komt voor revalidatie na corona hebben we geschoolde therapeuten om u passend te begeleiden bij het herstel.

Het kan zijn dat u eerder onder behandeling was, maar nog niet benaderd bent. We zullen contact leggen zodra uw behandeling weer voortgezet kan worden, maar u mag ook contact opnemen met ons. Dat kan telefonisch op 0223696418 of via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We hopen op u begrip te mogen rekenen in deze ongewone situatie. Als u weer komt voor behandeling vragen wij u onderstaande afspraken door te nemen en na te komen. Alvast dank en hopelijk tot snel.

 

Corona maatregelen Fysio Ziekenhuis Den Helder

compleet team 2

Praktijk nieuws

Update: coronavirus

Algemeen nieuws

03 augustus 2020

 • 'Besmetting coronavirus via oppervlakten is niet significant’
  Dat stelt hoogleraar microbiologie Emanuel Goldman van de Amerikaanse Rutgers Universiteit, zaterdag in het wetenschappelijke tijdschrift The Lancet Infectious Diseases, na beoordeling van het beschikbare bewijs.
 • Medicijn op komst tegen het voor kinderen dodelijke RS-virus
  Na meer dan vijftig jaar onderzoek is er eindelijk een eenvoudig middel in zicht waarmee het RS-virus - dat een dodelijke kinderziekte veroorzaakt - kan worden bestreden, meldt de Volkskrant.
 • Wachttijd coronatest loopt op en tekort aan tests dreigt
  De RIVM-campagne om je bij milde klachten op corona te laten testen heeft effect gehad: de testbereidheid van Nederlanders met klachten is enorm toegenomen. Het slechte nieuws: niet alle GGD’s blijken in staat om de golf testaanvragen goed te verwerken. De wachttijden lopen flink op en mensen moeten soms dagen op hun testuitslag wachten. Daarnaast dreigt er dit najaar een nieuw tekort aan coronatests.
 • 'Corona kan hartspier beschadigen'
  Duitse artsen van het academisch ziekenhuis in Frankfurt hebben aanwijzingen gevonden dat het coronavirus niet alleen de longen kan beschadigen, maar ook het hart. Dit blijkt uit nieuw onderzoek.
 • Ex-coronapatiënten gezocht voor mogelijk geneesmiddel
  Bloedbank Sanquin is een mogelijk levensreddend geneesmiddel tegen corona voor kwetsbare mensen op het spoor. Hiervoor is alleen meer bloedplasma nodig van donoren die het coronavirus hebben gehad, meldt NOS.

Copyright © 2020 Fysioziekenhuis Den Helder Rights Reserved.