Omhoog

kngf logokngf merk rgb

Huisduinerweg 3-5, 1782GZ Den Helder
0223-696418
info@fysioziekenhuisdenhelder.nl

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

In 2014 zijn we gestart als zelfstandige maatschap fysiotherapie. We zijn blij om te melden dat we de samenwerking met het ziekenhuis hebben verlengt.

Het is inmiddels 5 jaar geleden dat wij van start zijn gegaan als zelfstandige maatschap fysiotherapie. In goed overleg met het ziekenhuis zijn wij 5 jaar geleden uit loondienst getreden en zijn een samenwerkingsovereenkomst aangegaan  voor 5 jaar. We hebben ons eerste lustrum bijna bereikt en zijn blij om te melden dat we weer een nieuwe overeenkomst hebben gesloten met het NWZ voor de komende periode.

De afgelopen 5 jaar hebben we prettig kunnen samenwerken met het ziekenhuis en deze periode heeft ons een hoop geleerd over ondernemerschap. Door deze stap zijn wij zowel een eerste- als een tweede lijn praktijk. Wij hebben ziekenhuis specifieke kennis en zien dat als onze kracht, maar hebben afgelopen jaren ook de mogelijkheid gehad om rechtstreeks toegankelijk te zijn voor fysiotherapie. Wat inhoud dat je ook zonder verwijzing van huisarts of specialist bij ons terecht kan. Doordat we verschillende specialisme binnen onze praktijk hebben en ook de komende jaren ontwikkelen kunnen we op vele vlakken kwaliteit bieden.

We zien er naar uit ook de komende periode samen met u in beweging te blijven.

 

 

 

compleet team 2

Praktijk nieuws

5 jarig bestaan en nieuwe overeenkomst!

In 2014 zijn we gestart als zelfstandige maatschap fysiotherapie. We zijn blij om te melden dat we de samenwerking met het ziekenhuis hebben verlengt.

Lees meer...

Algemeen nieuws

Copyright © 2019 Fysioziekenhuis Den Helder Rights Reserved.