Omhoog

kngf logokngf merk rgb

Huisduinerweg 3-5, 1782GZ Den Helder
0223-696418
info@fysioziekenhuisdenhelder.nl

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

Medisch fitness tot 19 januari stopgezet. Fysiotherapie behandelingen en hartrevalidatie kunnen door blijven gaan.

Om verspreiding van het coronavirus in onze praktijk en binnen de muren van ons ziekenhuis te voorkomen hebben we maatregelen getroffen. Onder voorwaarde van naleving van deze afspraken mogen we van de overheid, beroepsorganisatie en het ziekenhuis behandelingen uitvoeren. We zijn afgelopen maanden iets gaan uitbreiden met het aantal behandelingen, maar nog altijd gereduceerd om drukte en samenscholing te voorkomen. Indien het mogelijk is om de behandeling op afstand te begeleiden (telefonisch, beeldbellen) zullen we hier gebruik van maken, maar als dat ten koste gaat van de kwaliteit van de behadenling zien we u toch graag liever in de praktijk. In de praktijk wordt u gevraagd een mondkapje mee te nemen en bij binnenkomst uw handen te desinfecteren. Bij ziekteverschijnselen  wordt u verzocht huis te blijven en telefonisch contact op te nemen.

Nu de maatregelen landelijk zijn aangescherpt hebben wij in lijn met het landelijke beleid ten aanzien van sporten de medisch fitness stopgezet tot ten minste 19 januari 2021. 

Indien u komt voor revalidatie na corona hebben we geschoolde therapeuten om u passend te begeleiden bij het herstel.

We hopen op u begrip te mogen rekenen in deze ongewone situatie. Als u weer komt voor behandeling vragen wij u onderstaande afspraken door te nemen en na te komen. Alvast dank en hopelijk tot snel. Ondanks alle beperkingen wensen wij u prettige feestdagen.

 

Corona maatregelen Fysio Ziekenhuis Den Helder

compleet team 2

Praktijk nieuws

Update: coronavirus

Medisch fitness tot 19 januari stopgezet. Fysiotherapie behandelingen en hartrevalidatie kunnen door blijven gaan.
Lees meer...

Algemeen nieuws

21 januari 2021

Copyright © 2021 Fysioziekenhuis Den Helder Rights Reserved.