Om verspreiding van het coronavirus in onze praktijk en binnen de muren van ons ziekenhuis te voorkomen hebben we maatregelen getroffen. Onder voorwaarde van naleving van deze afspraken mogen we van onze beroepsorganisatie en het ziekenhuis weer behandelingen uitvoeren. We zijn vanaf deze week weer iets gaan uitbreiden met het aantal behandelingen, maar nog altijd gereduceerd om drukte en samenscholing te voorkomen. Indien het mogelijk is om de behandeling op afstand te begeleiden heeft dat nog steeds de voorkeur (telefonisch, beeldbellen), maar als dat ten koste gaat van de kwaliteit van de behadenling zien we u toch graag liever in de praktijk.

Indien u komt voor revalidatie na corona hebben we geschoolde therapeuten om u passend te begeleiden bij het herstel.

Het kan zijn dat u eerder onder behandeling was, maar nog niet benaderd bent. We zullen contact leggen zodra uw behandeling weer voortgezet kan worden, maar u mag ook contact opnemen met ons. Dat kan telefonisch op 0223696418 of via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We hopen op u begrip te mogen rekenen in deze ongewone situatie. Als u weer komt voor behandeling vragen wij u onderstaande afspraken door te nemen en na te komen. Alvast dank en hopelijk tot snel.

Corona maatregelen Fysio Ziekenhuis Den Helder