Omhoog

kngf logokngf merk rgb

Huisduinerweg 3-5, 1782GZ Den Helder
0223-696418
info@fysioziekenhuisdenhelder.nl

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


Om verspreiding van het coronavirus in onze praktijk en binnen de muren van ons ziekenhuis te voorkomen hebben we maatregelen getroffen. Onder voorwaarde van naleving van deze afspraken mogen we van onze beroepsorganisatie en het ziekenhuis weer behandelingen uitvoeren. We zijn vanaf deze week weer iets gaan uitbreiden met het aantal behandelingen, maar nog altijd gereduceerd om drukte en samenscholing te voorkomen. Indien het mogelijk is om de behandeling op afstand te begeleiden heeft dat nog steeds de voorkeur (telefonisch, beeldbellen), maar als dat ten koste gaat van de kwaliteit van de behadenling zien we u toch graag liever in de praktijk.

Indien u komt voor revalidatie na corona hebben we geschoolde therapeuten om u passend te begeleiden bij het herstel.

Het kan zijn dat u eerder onder behandeling was, maar nog niet benaderd bent. We zullen contact leggen zodra uw behandeling weer voortgezet kan worden, maar u mag ook contact opnemen met ons. Dat kan telefonisch op 0223696418 of via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We hopen op u begrip te mogen rekenen in deze ongewone situatie. Als u weer komt voor behandeling vragen wij u onderstaande afspraken door te nemen en na te komen. Alvast dank en hopelijk tot snel.

 

Corona maatregelen Fysio Ziekenhuis Den Helder

compleet team 2

Praktijk nieuws

Update: coronavirus

Algemeen nieuws

18 september 2020

 • Zorgpersoneel en leraren vanaf maandag met voorrang getest
  Zorg- en onderwijspersoneel kan zich vanaf aanstaande maandag, 21 september, met voorrang laten testen. Zij worden zoveel mogelijk in de ochtend getest zodat ze 's avonds de testuitslag nog krijgen.
 • Meerderheid coronapatiënten heeft langdurige klachten
  Veel mensen die besmet zijn geweest met het coronavirus vertonen maanden na de infectie nog restverschijnselen. Volgens onderzoek van European Respiratory Society is er dan ook alle reden om uit te gaan van het bestaan van een ‘post-COVID-19-syndroom’.
 • Leefstijl van kinderen is verslechterd door coronamaatregelen
  De coronamaatregelen hebben een negatieve invloed gehad op de leefstijl van kinderen de afgelopen maanden. Dat blijkt uit onderzoek van kinderartsen aan het Maastricht UMC+, in samenwerking met andere Nederlandse ziekenhuizen.
 • Meer plasmadonoren nodig voor coronamedicijn
  Bloedbank Sanquin heeft meer plasmadonoren nodig die besmet zijn geweest met het coronavirus voor de productie van een coronamedicijn. De hoeveelheid antistoffen in dat plasma loopt sneller terug dan gehoopt, meldt het Algemeen Dagblad.
 • Opnieuw mogelijk vervuilde medicijnen
  Er zijn mogelijk partijen van het diabetesmedicijn metformine in omloop, die teveel van de kankerverwekkende nitrosamine NDMA bevatten. Dat melden dagblad NRC en televisieprogramma Zembla.

Copyright © 2020 Fysioziekenhuis Den Helder Rights Reserved.