Omhoog

kngf logokngf merk rgb

Huisduinerweg 3-5, 1782GZ Den Helder
0223-696418
info@fysioziekenhuisdenhelder.nl

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

Medisch fitness in verband met corona maatregelen stopgezet. Fysiotherapie behandelingen en hartrevalidatie kunnen door blijven gaan.

Om verspreiding van het coronavirus in onze praktijk en binnen de muren van ons ziekenhuis te voorkomen hebben we maatregelen getroffen. Onder voorwaarde van naleving van deze afspraken mogen we van de overheid, beroepsorganisatie en het ziekenhuis behandelingen uitvoeren. We zijn afgelopen maanden gaan uitbreiden met het aantal behandelingen, maar drukte en samenscholing willen we voorkomen. Indien het mogelijk is om de behandeling op afstand te begeleiden (telefonisch, beeldbellen) zullen we hier gebruik van maken, maar als dat ten koste gaat van de kwaliteit van de behadenling zien we u toch graag liever in de praktijk. In de praktijk wordt u gevraagd een mondkapje mee te nemen en bij binnenkomst uw handen te desinfecteren. Bij ziekteverschijnselen  wordt u verzocht huis te blijven en telefonisch contact op te nemen.

Nu de maatregelen landelijk zijn aangescherpt hebben wij in lijn met het landelijke beleid ten aanzien van sporten de medisch fitness stopgezet. Indien de sportscholen weer open mogen, willen wij ook weer starten.

Indien u komt voor revalidatie na corona hebben we geschoolde therapeuten om u passend te begeleiden bij het herstel.

We hopen op u begrip te mogen rekenen in deze ongewone situatie. Als u weer komt voor behandeling vragen wij u onderstaande afspraken door te nemen en na te komen. Alvast dank en hopelijk tot snel. Ondanks alle beperkingen wensen wij u prettige feestdagen.

 

Corona maatregelen Fysio Ziekenhuis Den Helder

compleet team 2

Praktijk nieuws

Update: coronavirus

Medisch fitness in verband met corona maatregelen stopgezet. Fysiotherapie behandelingen en hartrevalidatie kunnen door blijven gaan.
Lees meer...

Algemeen nieuws

02 april 2021

 • Besmet geweest met corona? Dan nog maar één prik
  Mensen die het afgelopen half jaar positief zijn getest op corona kunnen vanaf nu bij het maken van een vaccinatieafspraak aangeven dat ze maar één afspraak willen maken. Dat meldt het RIVM vrijdag.
 • Studie: vaccinatie voorkomt overdragen coronavirus
  Vaccinatie tegen corona beschermt niet enkel de ingeënte persoon zelf, maar voorkomt ook besmetting van anderen, blijkt uit een Amerikaanse studie. Immunoloog Ger Rijkers spreekt van bijzonder goed nieuws.
 • Ruim een op vijf donoren heeft antistoffen tegen corona in bloed
  Meer dan 21 procent van de Nederlandse bloeddonoren heeft antistoffen tegen het coronavirus in het bloed. Dat blijkt uit cijfers van bloedbank Sanquin.
 • Dit zijn de grootste vrouwentaboes in Nederland
  Taboes omtrent geslacht en afkomst worden op allerlei vlakken aangekaart en doorbroken. Maar op het gebied van gezondheid heersen nog altijd veel taboes onder vrouwen, waar we niet dagelijks bij stilstaan. Nieuw onderzoek legt een duidelijk stigma bloot rondom onderwerpen als menstruatie, incontinentie, depressie en menopauze. De grootste vrouwentaboes in Nederland op een rij.
 • Rokers roken meer door coronacrisis
  Rokers zijn tijdens de coronacrisis door stress meer gaan roken. Dit blijkt uit onderzoek naar roken en corona van het Trimbos-instituut.

Copyright © 2021 Fysioziekenhuis Den Helder Rights Reserved.