Aandoeningen van het zenuwstelsel, zijn neurologische aandoeningen. Dit kan de hersenen betreffen, maar ook het ruggemerg of zenuwen. Voorbeelden van aandoeningen zijn o.a. hersenbloedingen en -infarcten, MS, Parkinson, ALS, hernia en ischias klachten. Ieder van deze aandoeningen kan zich op een andere manier presenteren. Dit maakt dat de behandeling per persoon kan verschillen. Een persoonlijk plan van aanpak zal worden opgesteld aan het begin van de behandelingen.

Hoe meld ik mij aan voor neurologische revalidatie?

Het is mogelijk dat de neuroloog u verwijst voor nabehandeling. Het kan ook zijn dat u in een revalidatiecentrum bent uitbehandeld en alleen nog fysiotherapie nodig heeft. Ook dan kunt u bij ons terecht voor verdere behandeling.